MULTIFOCALE GLAZEN

Wanneer onze ogen ouder worden, wordt het schakelen tussen scherp zien op afstand en dichtbij steeds lastiger. Dit geldt met name voor de 40+ consument. Multifocale brillenglazen bieden optimaal kijkcomfort voor alle brildragers die op zoek zijn naar de beste kijkoplossing.

Multifocale glazen hebben meerdere sterktes ingeslepen voor een geleidelijke overgang in sterkte van veraf naar dichtbij. U kunt hiermee scherp zien in de verte (autorijden of tv-kijken), maar ook op alle tussenafstanden (kijken op een navigatiesysteem of computerbeeldscherm) of bij het lezen van boek of tablet.

 

Hoe goed wilt u zien?

1. Classic glazen (foto 1)
Dit glas voldoet aan de minimale eisen, en wordt door ons eigenlijk nooit geadviseerd omdat de klant hier een heel smal leesgedeelte heeft en veel vertekening.

2. Plus glazen (foto 2)
Het Zeiss Plus glas is een glas dat door vele mensen als zeer aangenaam wordt ervaren. Vooral ook omdat u er snel aan gewend zult zijn. Het is een confectieglas, dat betekent dat het een standaard glas is waarbij er sprake is van een vaste afstand van verte tot leesgedeelte. Het heeft een breder leesgedeelte dan Classic glazen, waardoor meer comfort wordt ervaren bij het lezen en veraf, ook wanneer mensen een hogere leesadditie hebben. Wanneer u het allerbeste kijkcomfort wenst en nauwelijks of geen vertekening wilt ervaren kiest u voor maatwerk glazen; de Zeiss Individual.

3. Individual glazen (foto 3)
Zeiss Individual glazen houden rekening met de stand van de bril op uw gezicht, de vorm van het montuur, de persoonlijke leefomstandigheden van de drager. Bent u bijvoorbeeld een echte lezer, zit u lang achter de computer of rijdt u veel in de auto, dat zijn verschillende leefstijlen die een andere opbouw vereisen van het multifocale glas. Bij Individual kunnen we de glazen helemaal op maat maken, voor iedere drager een persoonlijk glas. Dit resulteert in het allerprettigste zicht. 

 

Heeft u nog vragen? U kunt altijd terecht voor een voor u op maat gemaakt advies!

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te vergroten. Hiervoor is wel je toestemming nodig. Meer weten over de verzamelde gegevens, zie onze Privacyverklaring

IK GA AKKOORD

 

OVNNUVOANVC