Geef ogen goed de kost

Een gezonde oogfunctie is belangrijk

Er is nog zo veel te zien
Parijs, Berlijn, Pisa… een gezonde oogfunctie is belangrijk voor 50-plussers, die wat willen zien van de wereld.

Maar ook thuis bij het lezen of tv-kijken en op straat in het verkeer zijn onze ogen van groot belang. Gelukkig kunt u zelf veel doen om bij te dragen aan het behoud van uw normale gezichtsvermogen en om uw immuunsysteem te ondersteunen.

Het begint met gevarieerd eten

Een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon draagt door zink bij aan de gezondheid van uw ogen en door Vitamine C aan uw immuunsysteem.

Gezond eten klinkt mooi, maar is niet altijd makkelijk

Bladgroentes, gekleurde groente, fruit, vette vis… en dat allemaal in de juiste hoeveelheden en verhoudingen. Dat klinkt logisch, maar is in de praktijk niet altijd even makkelijk.
Voedingssupplementen kunnen daarom een waardevolle aanvulling zijn op uw dagelijkse maaltijden.

 

Macupro®

Het gemak van Macupro®
Macupro is een oogformule die de conditie van het oog ondersteunt met zink en het immuunsysteem met vitamine C. Macupro kan daarnaast voor iedereen een waardevolle aanvulling zijn op het dagelijkse voedingspatroon.

Gebruiksadvies
Macupro is makkelijk in het gebruik. Neem tweemaal daags één Macupro-capsule in met water tijdens of na de maaltijd. De capsules mogen eventueel worden geopend en vermengd in een koude vloeistof, zoals melk of yoghurt, als u dat prettiger vindt om in te nemen.

Samenstelling

 • 500 mg Vitamine C
 • 400 iu Vitamine E
 • 25 mg Zink
 • 2 mg Koper
 • 10 mg Luteine
 • 2 mg Zeaxanthine

 

Sanatears®

2 capsules per dag
Als we niet slapen, gebruiken we onze ogen bijna continue. Airconditioning, beeldschermen en UV licht, onze ogen hebben heel wat te verduren op een dag. Het proces van zien en beleven is een machtig proces in het menselijk lichaam, waarop we zuinig moeten zijn. Door ze af en toe te sluiten, gezond te eten en te leven.

Voor wie wat extra’s wil doen, is er Sanatears. Met Sanatears ondersteunt u de conditie van uw ogen omdat er Omega 3 met DHA (250 mg) in zit. Sanatears bestaat uit 2 afzonderlijke componenten in 2 verschillende capsules.

 • Zo bevat de ene capsule in de Sanatears verpakking hoogwaardige BIO Triglyceride Visolie
  Samenstelling: Omega 3 visolie (van een bijzonder zuivere kwaliteit en een hoog gehalte aan EPA & DHA*), gelatine (capsule), glycerine (geleermiddel), gezuiverd water.
 • De andere capsule bevat BIO Organische Lijnzaadolie
  Samenstelling: Biologische lijnzaadolie (een bron van alfa Linoleenzuur), gelatine (capsule), glycerine (geleermiddel), caramel (kleurstof), gezuiverd water.

 

Wees zuinig op uw ogen

Laat tijdig uw ogen onderzoeken.

Wij adviseren u zuinig te zijn op uw ogen en minimaal één keer per jaar uw ogen te laten onderzoeken.

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te vergroten. Hiervoor is wel je toestemming nodig. Meer weten over de verzamelde gegevens, zie onze Privacyverklaring

IK GA AKKOORD

 

OVNNUVOANVC