BRIL ONLINE - brillen passen wanneer het jou uitkomt

 

Je ziet meteen hoe je nieuwe montuur staat

Heb je het weleens meegemaakt? Je ziet een montuur dat je hart steelt, maar hoe zal het staan? Dat is de reden dat je online brillen kunt passen. Je hoeft je niet in te beelden hoe de bril staat, maar je ziet het direct. Het bespaart je kostbare tijd en het is razend leuk.

Heb je een oogcorrectie? Ook dan zie je nu de bril meteen

Herken je het? Je kunt je nieuwe montuur zelf amper (goed) zien. Ook dat is voorbij. Je kunt je eigen bril ophouden en online direct je nieuwe monturen zien. Op je eigen gezicht. En vergelijken met andere modellen. Welke staat het leukst?

 

START ONLINE BRILLEN PASSEN

 

Hoe werkt het?

  • Maak eerst een digitale pasfoto van het eigen gezicht of load een bestaande foto op. Deze foto wordt gebruikt om te passen.
  • Na wat eenvoudige handelingen is de portretfoto pasklaar om online monturen te passen.
  • Stel het filter in. (Soort bril, Categorie (volwassen, tiener, kind), Geslacht + eventueel Prijs, Vorm, Merk, Kleur, Materiaal en Stijl)
  • Met een enkele muisklik staat een online gekozen bril op de geuploade digitale portretfoto. U krijgt direct een beeld hoe de bril staat.

START BRILLEN PASSEN

Mooi passend montuur gevonden! Hoe nu verder?

Favoriete brillen kunnen 24 uur per dag vrijblijvend gereserveerd worden om live te passen bij 't Optiek Zierikzee. Na een online reservering zorgen wij ervoor dat de uitgekozen modellen op het afgesproken tijdstip klaar liggen om in ‘het echt’ uit te proberen. Natuurlijk omgeven van alle specialistische kennis. Alle brillen uit de digitale paskamer zijn verkrijgbaar bij ons.

Brillen in de digitale paskamer zijn overigens niet direct online te koop. Daarvoor is een bril een te specialistisch product. De opticien blijft noodzakelijk voor oogmeting, het aanbrengen van correctieglas en de juiste afstelling van de bril om optimaal zicht te waarborgen.

 

START ONLINE BRILLEN PASSEN

 

Meer in deze categorie: Online brillen passen »

 

OVNNUVOANVC