DE WINKEL

Oogzorg of Oogzorg?

Bent u op zoek naar een bril, contactlenzen of wilt u de conditie van uw ogen weten? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

In 2008 werd, op 12 april een 48-jarige optiektraditie aan het Havenpark in het monumentale pand naast het Vrijpoortje in Zierikzee voortgezet onder de ladingdekkende naam 't Optiek Zierikzee.

Oogmode

Bij 't Optiek Zierikzee mag u rekenen op de nieuwste oogmode van topmerken van kwaliteit die zich ruimschoots bewezen hebben. In ons assortiment vindt u brillen voor dames, heren, kinderen en zonnebrillen. Naast de gegarandeerde kwaliteit mag u bij 't Optiek Zierikzee ook rekenen op een persoonlijke service op maat van onze medewerkers.

Oogzorg

Naast het modeaspect van de bril staat bij 't Optiek Zierikzee ook de gezondheid van en de zorg voor uw ogen centraal. Zo bieden wij u een totaalservice voor uw ogen en vindt u ongetwijfeld de bril die bij u past. Naast brillen kunt u bij 't Optiek Zierikzee uiteraard ook terecht voor contactlenzen.

Dé opticien die oog voor u heeft!

Bent u nieuwsgierig geworden? Stap dan eens bij ons binnen.

Onze medewerkers

Het team, bestaande uit vlnr, Gaby, Inge, Tara, Lilian en Christine zal u deskundig adviseren, zodat u ...... goed ziet én er top uitziet!


Team 't Optiek Zierikzee

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te vergroten. Hiervoor is wel je toestemming nodig. Meer weten over de verzamelde gegevens, zie onze Privacyverklaring

IK GA AKKOORD

 

OVNNUVOANVC