UV-bescherming voor iedereen Speciaal

Geef om de gezondheid van uw ogen!

Volledige UVbescherming in alle heldere brillenglazen.
Elke dag. De gehele dag.

Kies voor ZEISS brillenglazen met UVProtect Technology.

UV-straling is altijd aanwezig. Het hele jaar door, elke dag, zowel in de winter als in de zomer, op zonnige en zelfs op bewolkte dagen. UV-straling heeft enkele positieve effecten op de mens, zoals de activatie van Vitamine D door blootstelling van de huid. Helaas brengt langdurige blootstelling aan UV-straling ook enkele serieuze gezondheidsrisico’s met zich mee.

De meesten van ons weten dat UV-straling de huid kan beschadigen, maar blootstelling aan UV-licht kan eveneens schadelijk zijn voor de ogen en het omliggende weefsel.

Om onze huid te beschermen, gebruiken we zonnebrandcrèmes. We hebben echter niet zoveel opties als het aankomt op bescherming van onze ogen tegen schadelijke UV-straling. Een bril kan wel bescherming bieden tegen UV-straling, maar op dit moment filteren veel brillenglazen slechts delen van het schadelijke UV-licht.

ZEISS stelt vanaf nu de nieuwe norm door volledige UV-bescherming te bieden tot 400 nm met ZEISS UVProtect Technology.

 

Op de website van ZEISS vind u meer informatie.

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te vergroten. Hiervoor is wel je toestemming nodig. Meer weten over de verzamelde gegevens, zie onze Privacyverklaring

IK GA AKKOORD

 

OVNNUVOANVC