Ik Kijk Verder Speciaal

Laat je kind checken op bijziendheid tijdens de Kijk Verder OogCheckWeken!
Van 17 februari tot 13 maart 2020

Wat doen we het toch goed hè, voor onze kinderen? We geven ze liefde, gezond eten en aandacht.
We zorgen voor ze: wekelijks naar sport- of muziekles en twee keer per jaar naar de tandarts. Maar …

... hoe zorgen we voor hun ogen? Bijziendheid bij kinderen is een veelvoorkomend probleem.
Bij ’t Optiek Zierizee begrijpen we als geen ander dat u dit wilt voorkomen. Stap daarom tijdens de OogCheckWeken, van 17 februari tot 13 maart eens bij ons binnen voor de gratis Kijk Verder oogcheck. Speciaal voor kinderen.

Bril is niet de oplossing voor bijziendheid

Onze kinderen zijn steeds minder buiten, zitten dagenlang te gamen en kijken elke dag uren dichtbij op schermen. Bijziendheid, dus veraf slecht zien, is een groeiend probleem onder kinderen. Op dit moment is al een kwart van de 13-jarigen in Nederland bijziend.1 En een bril is niet de oplossing: die helpt niet op de lange termijn.2 Maar hun ogen hebben ze nog wél hun hele leven nodig. Toch?

Tijd voor actie!

De Kijk Verder oogcheck

Wij zijn een zogenoemde ‘Myopie Management Expert’. Dat wil zeggen dat we er alles aan doen om bijziendheid (ook: ‘myopie’) bij uw kind te managen. Dit betekent onder andere dat we in kaart kunnen brengen of uw kind risico loopt om bijziend te worden, of - als uw kind al bijziend is - een behandelplan op maat te maken om verergering van bijziendheid zo veel mogelijk tegen te houden.
Wilt u meer weten over bijziendheid of bent u benieuwd hoe u dit bij uw kind kunt voorkomen of beperken? Jullie zijn van harte welkom bij ’t Optiek Zierikzee voor de Kijk Verder oogcheck.
Voor meer informatie zie:

 

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te vergroten. Hiervoor is wel je toestemming nodig. Meer weten over de verzamelde gegevens, zie onze Privacyverklaring

IK GA AKKOORD

 

OVNNUVOANVC